Terug

onze keurslagerij
Onze trotsOnze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Bij ons kun je altijd terecht voor iets meer, dus kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
HistorieIn 1968 begonnen Wim en Bep van Rooijen de slagerij aan de Dorpsstraat in Lunteren. Na een grondige verbouwing in 1988 zijn zij, tot volle tevredenheid, lid geworden van de Vereniging Keurslagers.

Het echtpaar van Rooijen heeft twee zoons, Erik en Evert, die beide na hun opleiding aan de slagersvakschool en opgedane vakkennis bij diverse bedrijven verder gegaan zijn als allround slager en worstmaker in de slagerij in Lunteren. Sinds 2006 is zoon Evert samen met zijn echtgenote Marianne de nieuwe eigenaar van de slagerij in Lunteren.

Zij hebben het complete pand na weer een grondige verbouwing omgetoverd tot een moderne Keurslagerij met een aan alle eisen van deze tijd vragende worstmakerij en keuken. Hygiëne en vakmanschap staan hier centraal en een vakkundig worstmaker is dagelijks in de weer om ambachtelijke maar ook vernieuwde producten te bereiden die gretig aftrek vinden in de winkel. Als beloning hiervoor worden er regelmatig prijzen behaald met diverse producten.

Tot op heden staat de formule, samen met het eigen gemeste slachtvee, garant voor de beste kwaliteit vlees welke dagelijks wordt verwerkt tot de lekkerste specialiteiten. Het mesten van vrouwelijk dikbil vee is nog altijd in handen van Wim van Rooijen waarbij een uitgebalanceerde voeding garant staat voor een stuk mals en smakelijk rundvlees. Zodoende zijn er door de jaren heen diverse prijzen in de wacht gesleept tijdens tentoon-stellingen met als hoogtepunt het behalen van het Nederlands Kampioenschap in 1989.